Vi tilbyder

Elinstallationer

Herunder generelle installationer såsom boliginstallationer, dørtelefonanlæg, belysningsanlæg, installationseftersyn samt service og vedligeholdelsesarbejde. Yderligere anbefaler vi altid vores kunder en energioptimering fra start, da et skift fra f.eks. lysstofrør til LED, betyder en større besparelse i længden.

IT netværk

Vi tilbyder opsætning af installationskanaler, netværksinstallationer, krydsfelter, projektering, installering og vedligeholdelse af EDB – kablingssystemer (kobber/fiber) samt netværk til kontorer, institutioner m.v.

Vi tilbyder
© Schneider Electric.

IHC installationer

IHC står for intelligent house control og er i bund og grund en komplet husstyrring hvor eksempelvis belysning, netværk eller temperatur kan justeres. Man har derfor hele tiden mulighed for, at foretage teknisker ændringer, uden at lave om på ledningerne. Disse ændringer kan endda foretages via en computer eller smartphone.

IHC er især intelligent fordi, at det giver mulighed for, at slukke alt lys inden man forlader sit hjem, eller endda programmere elinstallationen til tænde for ventilation, udsugning, varme, etc. på planlagte tidspunkter.

Belysningsanlæg

Der er ingen tvivl om, at det belysningsanlæg der bruger mindst energi, er det som er slukket. Dette scenarie er dog umuligt. Men hvis et belysningsanlæg selv kan slukke lyset, når folk ikke er i virksomhedens lokaler, vil dette skabe en kæmpe besparelse i sig selv.

Disse store besparelser betyder i sidste ende, at tilbagebetalingstiden for et belysningsanlæg forkortes væsentligt. Dette gør, at et optimeret belysningsanlæg, fremstår attraktivt for mange virksomheder.